Lejlighed på 80 m2 med adgang til POOL. 2 store værelser, samt 80 m2 stor terrasse med 2 markiser.

Gratis velfungerende WIFI + TV kanaler

BELIGGENHED: Le Cannet - 06110 - 3,5 km. til Cannes (La Croixettes - Centrum)
AFSTANDE: Nice 30 min, Mougins 10 min., Monaco 90, Grasse (Parfume by) 30 min, Gorges du Verdon 90 min, Entrevaux middelalderby 60 min.

Lejligheden:
Lejligheden er nymalet og med nyt køkken og nye hvidevarer. Der er alt hvad man behøver af udstyr incl. vaskemaskine og opvaskemaskine.
Alle møbler nye, herunder 2 lækre dobbeltsenge i 2 soveværelser og en sovesofa i stuen. Max 6 personer (4 voksne+ 2 Børn eller 5 voksne). 

Lejlighedens største aktiv, udover beliggenheden, er helt klart 80 m2 terrasse, hvoraf ca. 15 m2 er overdækket. Der er sol fra 10.00-solen går ned ca. 19.30 (juli). Der er et stort spisebord og en lounge afdeling med en hjørnesofa, 2 liggestole o get lille cafebord til morgenkaffen eller et spil kort. 

Lejligheden er beliggende i et sikret kompleks med lækker pool på ca. 20*7M med overløb. Poolen er meget børnevenlig idet der er dybder fra ca. 80 cm-210cm.

Fra terrassen er der udsigt over den parklignende have og poolen. Komplekset er ikke et ferie kompleks, og naboerne er almindelige middelklasse franskmænd. Blandt andet derfor lejes lejligheden ikke ud til grupper af unge mennesker. 

Der er 2 dobbeltværelser med helt nye kvalitets senge fra 2017. Derudover er der en sovesofa i stuen med plads til en voksen eller 2 børn. Sengene er af rigtig god kvalitet (ikke Ikea-kvalitet:-). Weekendseng, babystol mm. i lejligheden.

Stor stue med 50" 4K UHD fladskærm og DVD. TV kan med HDMI kabel afspille film fra bærbar PC. 

Poolen (1/5-1/10):
Da dette ikke er et traditionelt feriekompleks vil man ofte opleve at have poolen for sig selv. Åben 08-20 alle dage.

Der er relativt strikse regler i poolområdet ift. hygiejne, mad og støjniveau. Til gengæld er poolen ekstremt ren og velplejet og har en dejlig temperatur. Poolen må gerne bruges til leg og boldspil, så længe man ikke generer de andre gæster. 

Indkøb: Café og bager 400 meter, Supermarked med fiske afdeling 900 meter, Restauranter (Fransk og Thai hhv. 400 og 500 meter).

Parkering: Der er gratis parkering på vejen langs komplekset. Vejen er meget fredelig og video overvåget.

Denne lejlighed skal I bl.a. leje fordi:
1) I vil et sted hen, hvor man er sikker på sol og varme.
2) I sætter pris på at leve lidt tilbagetrukket fra trafik og turisme og stadig være tæt på strand og pool.
3) I søger en feriebolig med stor terrasse og god plads.

Kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på +45 20203410 for yderligere info.

 

 

Back to Top