Cannes/Cannet/Mougins er et naturskønt område belligende på den franske riviera med flotte sandstrande og bjerge i baglandet. Lejligheden ligger i Le Cannet, som grænser op til Cannes - vi bor 500 meter fra bygrænsen til Cannes. 

Der er 3.5 km. til Palais de Festival (Cannes filmfestival) og stranden, samt centrum/gågaden og butikker. Der er bus lige udenfor døren til 1,5 Eur/15 min til centrum. 

La Palestre, som er et koncerthus og en af filmfestivalens fremvisnings steder, ligger 100 meter fra lejligheden. 

Nice ligger kun 25 km fra Cannes og der er motorvej fra lufthavnen til Cannes (pris 3,10 Euro i vejafgift). Uber ca. 55-65 eur.

Offentlige transportmidler fungerer fint i området og der er både tog og bus (Palm Express) fra lufthavn til Cannes og Le Cannet. Det koster 20 Eur med Expressbus pr. person, så er man 3-6, så må en Uber være billigste mulighed. Billeje hos SIXT giver mulighed for afhentning af bil i Terminal 1 hvor i lander - sparer ca. 1 time.

I skisæsonen kører der busser til skisportsstederne Isola 2000, Auron og Valberg (8 eur pr. person t/r).

Ture til Saint Maxime, Saint Tropez og Port Grimaud ligger indenfor en times kørsel.

Mougins ligger bag Le Cannet og er kendt for sin historiske og bil frie gamle bydel på toppen af en bjergside med fantastisk udsigt. Byen har mange ekslusive restauranter og gallerier. Der er også restauranter med hovedretter fra 16 euro, men tag lidt ekstra penge med til et besøg i Mougins og nyd stemningen, roen og udsigten.

Udflugter
Cannes:
 Tag båden til Ille de Lerins og Sainte Marguerite (http://www.cannes-ilesdelerins.com/fr/billetterie/). Tag rygsækken med. Her er lækker badestrand, snackbar og restaurant og et museum mm. at se. På bagsiden af øen er der en lagune agtig strand, som er virkelig "bounty". Vi har tidligere booket en privat båd for 100 eur som lagde for anker i lagunen.

Sainte Maxime/Sainte Tropez/Port Grimoud (Frankrigs Venedi)
Kør til Sainte Maxime og parker bilen omkring kl. 9-10. Køb en færgebillet til både Saint Tropez og Port Grimoaud og retur til Sainte Maxime. Sejl først til Sainte Tropez og spis frokost der, gå lidt rundt og se stedet og tag derefter færgen omkring kl. 14.00 til Port Grimoud. Gå rundt og nyd området og tag en lille sejltur rundt i kanalerne i de små turbåde som børnene vil elske at styre. Sæt jer på en restaurant tæt på en af kanalerne og nyd en drink. Sejl tilbage til Sainte Maxime inden sidste afgang (hold godt øje med tiderne retur). Vi garanterer at I vil tænke tilbage på den dejligste dag. Husk solcreme, håndklæder og let skiftetøj. 

Lac de Saint-Cassien
Skøn badesø 25 minutter fra lejligheden. Tjek ruten på google. Der er badeland for 5 eur for ungerne, kanoer, kayak, paddle boards mm. 

Back to Top